رفتن به مطلب
ایران چیپ
sirshp

مشکل نمایش دما و رطوبت با sht1x

پست های پیشنهاد شده

من برای راه اندازی از برنامه زیر استفاده کردم ولی تو عمل مقدار رطوبت رو 0.2 درصد و کمتر نشون میده و مقدار دما رو منفی 24 نشون میده البته وقتی فوت میکنم مقادیر عوض میشن

به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه

http://s9.picofile.com/file/8355942500/sht10.c.html

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

پروتکلی که سری sht1x استفاده میکنه i2c هستش ولی شما تو برنامه ات ازش استفاده نکردی

و خروجی سنسور رو به این شکل نمیتونی بخونی

باید

کتابخانه i2c را فراخوانی کنی


insert this code to your project -->> #include // I2C Bus functions

 

 

 

 

و از دستوراتش برای خواندن سنسورت استفاده کنی

اگر تو راه اندازیش به مشکلی خوردی بگو تا راهنمایت کنم

 

یاحق

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

پروتکلی که سری sht1x استفاده میکنه i2c هستش ولی شما تو برنامه ات ازش استفاده نکردی

و خروجی سنسور رو به این شکل نمیتونی بخونی

باید

کتابخانه i2c را فراخوانی کنی


insert this code to your project -->> #include <i2c.h> // I2C Bus functions

 

 

 

 

و از دستوراتش برای خواندن سنسورت استفاده کنی

اگر تو راه اندازیش به مشکلی خوردی بگو تا راهنمایت کنم

 

یاحق

 

ممنون بابت راهنمایی

ولی مشکلی که هست اینه که من این برنامه رو از یه سایت خارجی که واسه PIC بود تبدیل کردم و دیگه اینکه من i2c کار نکردم فقط دنبال یه برنامم که مقادیر خروجی این سنسورو بهم بده تا از اون واسه برنامه اصلیم استفاده کنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

 

کتابخانه sht1x

دستور فعال سازی اولیه
sht1x_init();
خواندن دما
ReadTemperature();
خواندن رطوبت
ReadHumidity();

باز اگر مشکلی باهاش داشتی بگو

 

یاحق

sht1x.rar

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ارسال شده در (ویرایش شده)
سلام

 

کتابخانه sht1x

دستور فعال سازی اولیه
sht1x_init();
خواندن دما
ReadTemperature();
خواندن رطوبت
ReadHumidity();

باز اگر مشکلی باهاش داشتی بگو

 

یاحق

 

سلام مجدد

من منظورتونو از سه خط بالا متوجه نشدم(اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین:(:(:(:() واین بلا رو سر برنامه اوردم ولی وقتی تو حلقه While میرسه به این ReadTemperature(); گیر میکنه پورت سی رو به خاطر این خروجی کردم تا ببینم میاد خط پایین یا نه ولی توش گیر میکنه

اگه ممکنه یه نگاه بهش میندازین شاید م من خرابکاری کردم

در ضمن من i2c رو به پورت aدادم تو برنامه هم اصلاح کردم

ممنون از وقتی که برای ما میزارید

http://s8.picofile.com/file/83562650...8_1_sht.c.html

ویرایش شده توسط sirshp

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

برنامه تست کردم مشکلی نداره فقط کافه پایه Data که در اینجا A.1 انتخاب کردید را بوسیله یک مقاومت 4.7 کیلو به زمین (منفی) متصل کنید (pull-down)

 

یاحق

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ارسال شده در (ویرایش شده)
سلام

برنامه تست کردم مشکلی نداره فقط کافه پایه Data که در اینجا A.1 انتخاب کردید را بوسیله یک مقاومت 4.7 کیلو به زمین (منفی) متصل کنید (pull-down)

 

یاحق

 

کاریو که گفتینو انجام دادم درست شد ولی تو پروتئوس ببینید چی نشون میده هر چی هم دمارو تغییر میدم مقادیر ثابت اند

تو عمل هم دقیقا همینو نشون میده

 

فکر کنم تو حلقه while یه چی اشتباه باشه که نمیدونم چیه

 

http://s9.picofile.com/file/8356274250/tst3_8_1_sht.c.html

52b22668caeae46729fb3f0a65b226ff.thumb.jpg.28cdb24a3464d52957f50cd43d7582e9.jpg

ویرایش شده توسط sirshp

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

 

متغییر Value که داخل تابع ReadTemperature هست local هست و شما نمیتونی مقدارشو از خارج تابع بخونی

 

اگر تابع ReadTemperature را نگاه کنی از نوع long هست و مقدار Value درانتها return شده

 

 

در خط اولی که در حلقه while نوشتی تابع را فراخوانی کردی ولی مقدار برگشتی را نخواندی

ReadTemperature();

 

که باید به شکل زیر باشه

 

Value = ReadTemperature();

 

نکته Value که اینجا هست را خودت در بالا تعریف کردی قبل از تابع main و ربطی به متغییر Value داخل ReadTemperature که local هستش نداره

 

long Value;

 

یاحق

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...